Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám dig. videokameru Panasonic sdr s10 s kompletním příslušenstvím-krabice,návod,zár. list,doklad o koupi,nabíječka,CD,USB kabel,přidám pam. kartu 4GB, kamera je plně funkční,bez jakékoli závady či oděrky,je jako nová,v záruce do června 2010 původní cena s kartou 8800Kč,- cena nyní 6000Kč,- Videokamera Panasonic SDRS10 EP-K se záznamem MPEG2 přímo na SD kartu, stabilizátor obrazu E.I.S., 10x optický zoom, 2.7" širokoúhlý inteligentní polykrystalický LCD (125 000 pixelů), USB 2.0 s možností střihu videa, otočný volič programů, možnost zapínání a vypínání přístroje pouhým odklopením LCD, barevné noční snímání, zoom mikrofon, širokoúhlý režim 16:9, plné manuální funkce a manuální ostření, kompletní lokalizace do češtiny, přiloženo - střihový SW, kabel pro USB OPTICKÁ ČÁST objektiv Panasonic rozsah zoomu 10x digitální zoom 700x ohnisko - rozsah 2.3 - 23.0 mm ohnisko - rozsah (přepočet na kinofilm 35 mm) 44.1 - 441 mm (4:3), 44.4 - 444 mm (16:9) pro video // 43.4 - 434 mm (4:3) světel, prodám, na prodej,Panasonic SDR S10-TOP STAV,záruka!, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace