Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Sponzorované odkazy

Archiv podobných inzerátů JVC EVERIO GZ MC500

JVC EVERIO GZ MC500

JVC EVERIO GZ MC500

2009-02-02 23:12:31

Digitální videokamera (made in Japan), 3CCD čip 5Mpixel. Brilantní obraz, velice kvalitní zvuk. JE JAKO NOVÁ, pouze vybalená. SD karta 16MB, CF II MicroDrive 4GB (1 hod. záznam v nej kvalitě), lze fotit jako 5Mpix. fotoaparát. Kompatibilní s Windows XP a Vista, bez nutnosti instalace. Kompaktní ergonomický tvar sedne krásně do dlaně, náklopný LCD 45˚ nahoru/dolů, funkcemi uspokojí i náročného amatéra. Veškeré příslušenství k okamžitému provozu. Výhodná cena při rychlém jednání. BONUS: Šik brašna pro bezpečné nošení :)

JVC EVERIO GZ-MG530 - záruka Datart

JVC EVERIO GZ-MG530 - záruka Datart

2010-03-24 18:51:13

Digitální videokamera/fotoaparát, CCD s rozlišením 5Mpx pro úžasné fotografie, CZ menu, záznam na 30GB HDD/Micro SD kartu, až 37,5 hodin záznamu. , KONICA MINOLTA objektiv, EVERIO DOCK-základová stanice s USB/i. Link/S-Video/AV/nabíjení, vysoce kvalitní záznam v MPEG2, pokročilé fotografické funkce jako histogram, aut. expoziční bracketing aj, navigace a rychlý přístup k nahrávkám, přímé vypalování DVD na JVC Share Station nebo PC, barevný 6,9cm LCD 16:9, 300x digitální zoom, automatický blesk, botka na příslušenství, konektor na ext. mikrofon, stabilizátor obrazu, digit. efekty, Direct DVD, Direct Backup, INFO/AUTO tlačítko, Data Batery-kontrola kapacity baterie, G ochrana proti otřesům, rychlý start, software na editaci a vypalování DVD, mechanický kryt objektivu, LASER TOUCH OPERATION, dálkový ovladač. Kamera je v záuce do května 2011 v Datartu, je v perfektním stavu, plně funkční, s kompl. přísl.-krabice, nabíječka, CD+USB kabel, TV kabely, návody, D. O. ,doklad o koupi, +2 baterie

JVC 3CCD,5megapixel,GZ-MC500,dohoda

JVC 3CCD,5megapixel,GZ-MC500,dohoda

2010-11-18 12:38:57

Fotak , JVC 3 CCD,5 megapixel,Digital media Camera, GZ-MC500, dolby Digital Stereo creator, výborný stav jako nové a cena dohodou.

<< Zpět
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Digitální videokamera (made in Japan), 3CCD čip 5Mpixel. Brilantní obraz, velice kvalitní zvuk. JE JAKO NOVÁ, pouze vybalená. SD karta 16MB, CF II MicroDrive 4GB (1 hod. záznam v nej kvalitě), lze fotit jako 5Mpix. fotoaparát. Kompatibilní s Windows XP a Vista, bez nutnosti instalace. Kompaktní ergonomický tvar sedne krásně do dlaně, náklopný LCD 45˚ nahoru/dolů, funkcemi uspokojí i náročného amatéra. Veškeré příslušenství k okamžitému provozu. Výhodná cena při rychlém jednání. BONUS: Šik brašna pro bezpečné nošení :), prodám, na prodej,JVC EVERIO GZ MC500, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace