Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím Výborný Zoom Objektiv od značky Sigma EX 24-70mm 1:2.8 DG pro Canon. *EX - Sigma označení pro zvláště vysoce kvalitní objektiv řady. **DG - Sigma-modely s optimalizovanou optickou cestu pro full-frame D- SLR s. Objektiv Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG poskytuje dobrou světelnost f/2.8 v celém rozsahu. V jeho konstrukci jsou použity ELD, SLD a asférické optické členy, které mají odstranit veškeré barevné aberace (vady). Pasuje na DSLR EF-S (APS-C) a EF (full-frame) CANON. Od počátku byl používán s nasazeným UV filtrem. Důvodem prodeje je přechod na pevná skla. Jedná se o používaný objektiv ve výborném stavu. (viz originál foto dole) Technicky funguje bez vady, sklo čisté (nedávno vyčištěno u AWH Praha). Součástí je: Objektiv, UV filtr, obě víčka a sluneční clona. Preferuji osobní převzetí - Praha, nejlépe "B" Vysočany, případě zašlu poštou při platbě předem na účet (+80 Kč). , prodám, na prodej,objektiv Sigma 24-70mm/f2.8 Canon, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace